måndag 21 november 2005

Asociala november

Jag är så fruktansvärt asociala just nu, ärligt talat så förstår jag det inte riktigt. Antagligen för att jag har tagit på mig för mycket att göra. Min "planering" har liksom gjort att jag måste hinna med två kapitel i Lord of the Rings varje dag, och ett kapitel i julkalendern varje dag. Det låter inte mycket nej, men sena dagar, se på TV, sitta vid datorn, och jag-läser-sakta-när-jag-läser-Tolkien-speciellt-på-engelska, plus jag-går-i-skolan-och-har-läxor och förut-hade-jag-gitarr gör att det blir jättestressigt.

De gånger man är social och behöver saker att göra hela tiden, är när slösurfandet och TV-tittandet är för mycket, och inte ger en något. Men just nu gör det det: när jag ser på TV strssar jag inte, jag kan bara ta det lugnt och garva. Okej för att jag stressar lite ibland för att hinna äta och se på Will & Grace samtidigt, men det är kul, och jag bryter inte ihop om jag misslyckas.

Men allt det här gjorde att jag bestämde mig för att jag ska vara asocial under november. Jag kommer inte hitta på något speciellt förrän i december, då kan jag dra igång med mitt sk liv igen, tills dess... är det datorn och TVn som gäller, helt enkelt. Inte så att jag klagar, jag tycker det är trevligt. Slipper tänka så mycket, mest bara hålla koll på klockan. :P

Jag har egentligen inget djupt att säga här, förutom typ "yay, det har snöat". Jag hoppas verkligen att det snöar mer snart, jag vill ha jättemycket snö. Och jag vill att den ska stanna kvar, och så vill jag att det ska bli december. Det vill jag. Och jag tror att jag vill läsa Lord of the Rings också.

Over and out.

Inga kommentarer: