torsdag 20 oktober 2005

Snygga killar

Det finns alldeles för mycket snygga killar, har jag kommit fram till! Det gör mig galen, jag vill också ha en snygg kille! Eller vara en snygg kille, det skulle vara helt okej. Fast vore jag snygg kille skulle jag nog vara homosexuell, verkar mycket bättre.

Nej, men seriöst. Först har vi ju Johnny Depp, såklart. Hur snygg som helst, det går liksom inte att inte tycka det. Mitt rum är dessutom lagom fyllt med affischer på honom, där han är hur fin som helst. Framför allt det senaste affischen, från Kalle och chokladfabriken. Den är så fin, jag får en endorfinkick varje gång jag ser den. Ge mig Willy Wonka!

Dessutom läser jag ju The Lord of the Rings nu, och efter att ha sett filmerna ett par gånger är man ju hjärntvättad av skådespelarnas utseende. Vilket gör att varje gång man läser om Aragorn eller Boromir så blir man ju - i alla fall för ögonblicket - aningen okoncentrerad. Suck.

Sen har vi ju Harrison, eller Shawn Reaves, som han egentligen heter. Jag och Chriss tillbringade en hel helg med att dreggla över honom, och ärligt talat så förstår jag oss fortfarande. Han är ju så otroligt snygg! Jag skulle definitivt inte tacka nej till att få ha honom för mig själv ett litet tag. Gärna ett längre tag...

Just idag - och igår - är det ju Sawyer i Lost som jag bara inte kan sluta tänka på! Kolla in de musklerna, jag skulle ju inte precis klaga om jag hamnade på en öde ö med honom! Inte Sayid heller, även om Sawyer ju är lite snyggare. Faktiskt.

Eller Michal Wiesniewski! Dhani i A*Teens? Martin Stenmarck? Alla snygga killar som man ser överallt på stan? Det finns hur många som helst ju! Så mycket killar - så lite tid, om ni förstår vad jag menar!

Och det skummaste av allt är ju att jag uppenbarligen inte får en enda av dem! Ingen av alla jättesnygga killar som finns överallt är det minsta intresserad av mig, så jag får sitta här med mina bilder och min dator och roa mig bäst jag kan. Ni kan ju tänka er hur det går.

För övrigt är det såna här saker som får en att vara absolut säker på sin sexuella läggning. Eller för att säga det på Abbas sätt: Gimme gimme gimme a man after midnight. Liksom, ska det vara så svårt? Ibland undrar man ju...

Over and out.

4 kommentarer:

Chriss sa...

Hurra för snygga killar! :D
Synd bara att vi inte får dem... :/

Anonym sa...

Dahni i A Teens!!!? *stirrar i vantro* Säj att du skrev fel!

// Nova

Ell sa...

Nej, han är ju SÖT ju! :P

Anonym sa...

Det finns inte *tillräckligt* många snygga killar. Åtminstone inte tillgängliga.