lördag 3 september 2016

Sommar 2016: juli i bilder

Okej, MultiCon aside, vad mer gjorde jag i juli? Ingenting, tror jag...


Efter MultiCon finns det ju inget bättre än en lång fika!! Hanna och jag chillade i den äckliga solen. Eller. Under ett parasoll i solen.


Min gamla högstadiekompis Wombat hörde av sig för första gången på tio år, så vi gick på bio med Zackrid och såg The Nice Guys sedan gick vi på en lång promenad i Stockholm. Det var fint. Visar sig att tio år senare är Wombat fortfarande en av de roligaste personerna jag vet!


Somriga naglar!


Det var dags för THE ULTIMATE MARIO KART TOURNAMENT. Vi delade upp oss i lag och körde en turnering med 32 omgångar. Det var brutalt. Tror ingen av oss som var med någonsin kommer bli densamma faktiskt.


Jag var sjuk och det var jättesynd om mig, så Martin kom över och tog hand om mig. Han köpte VEGANPIZZA med FALAFEL på och det var amazing. Hade inte ätit pizza på flera månader och sen fick jag den här drömmen, oh em gee.


Jag köpte en ny telefon för att kunna spela pokémon go och invigde den med en ful selfie.


Sedan var det dags att ägna en hel dag åt pokémon go, så jag och pikachu gav oss av (klädda i Team Valor-rött, förstås).


Zackrid och jag fångade pokémon hela dagen och avslutade på det enorma pokéeventet på Gärdet. Team Mystic var hatiska.


Planterade pumpor!!!


Var hemma och var trött och sjuk, men det var en lure i närheten så då var det bara att ge sig ut även när man hade pyjamas på sig.


Beställde doftljusen som tumblr gjort legendariska. De lever upp till hypen.


Djurvaktade hos min bror tillsammans med alla djuren!! Det var fett nice.


Och var nöjd över mina nya skor som jag målade om själv. :D


Försökte mata Sasha (den svarta katten). Hennes bröder var mer intresserade av maten ...


Avslutade månaden starkt med att ta selfies med ... jag tror det var Sylvester. Var även på Cursed Child-släppet men verkar inte ha tagit en enda bild därifrån??? Orimligt.

True story.

Inga kommentarer: