lördag 17 september 2016

Life starts all over when it gets crisp in the fall

Sitter och småfryser i lägenheten med en kopp te. Äntligen! Vet inte hur ni haft det i resten av landet men här har vi iaf haft nån jävla värmebölja de senaste två veckorna med mer än tjugo grader. I SEPTEMBER?? Är det nåt skämt eller?

Det värsta är att tidningarna alltid ska få det att låta som nån fin och underbar grej, med sina rubriker i stil med "så länge stannar den superfina jättebästigaste underbaraste gullevärmen, STYRKEKRAM" som antyder att alla i hela landet gemensamt tycker att det inte finns någonting finare än 24 grader i fucking september. Allvarligt talat, såhär mycket sommar gynnar bara Sverigedemokraterna i längden, det fattar ni väl ...


Men nu är det ÄNTLIGEN kallt i luften och på väg att bli höst, HALLELUJAH. Älskar hösten. Jag vet inte om det egentligen är min favoritårstid, men jag hatar sommaren så jävla mycket att kontrasten mellan sommar och höst gör att jag älskar den extra mycket. Ååhh. Snart är det oktober och regn och pumpor överallt, GIVE ME.

Mmm, ska nog gå och kolla lite på höst-board på Pinterest och dricka mer av mitt te. Livet blir inte mycket bättre än såhär. På gott och ont.

True story.

Inga kommentarer: