tisdag 1 mars 2016

Dubbel-deadline

Lyckades faktiskt få ur mig hela TVÅ noveller under februari, vilket är imponerande. Typ. Mest imponerande eftersom jag inte visste att Andra Världar gått med någon info om sin kommande antologi om superhjältar och hörde talas om deadlinen i onsdags förra veckan. Tur att jag hade lite dötid på jobbet och fick iväg någonting.

Det var även deadline på University of Glasgows sci-fi-tävling med tema "medicine, health, and illness". Den hörde jag talas om för några veckor sen, men det verkar som att den announcades redan i somras (typ juli) och att deadline flyttats från sista januari till sista februari. Not sure what that means.

Hur som helst använde jag mest den tävlingen för att skriva en novell om K2, eftersom jag för tillfället är väldigt inne på bergsklättring och bergsklättrarolyckor (no shit?). Det är det som är nice med att skriva massa noveller och delta i en massa novelltävlingar, man kan vara så jävla selfindulgent ibland och bara skriva om det som intresserar en. Bryr sig någon annan om en novell om K2 och hur det är att klättra där om hundra år? Nope, men det var nice att skriva den.

Och det är ju alltid kul att testa att skriva på engelska.

Vi får se vad mars bjuder på i skrivarväg. Jag tror eventuellt det är dags att ta sig en titt på det jag skrev under NaNo 2015, men jag vet inte om jag är redo ännu ...

True story.

Inga kommentarer: