lördag 8 november 2014

Write-in

Har städat lägenheten typ hela dagen ... eller alltså ok jag kanske låg i sängen tills klockan var halv två, men sen gick jag upp och sedan dess har jag städat. Heh. Man ska inte överanstränga sig liksom.

Nu väntar jag och Chriss på att Trams ska dyka upp, sen ska jag baka kladdkaka, vi ska käka chips och ha en write-in. Chriss och jag har inte klarat dagens wordcount, Trams ligger några dagar efter (fast inte så många dagar, och jag har sett skriva mer på kortare tid), så att sätta sig och skriva tillsammans känns som en bra plan!

Vi har redan börjat spåna på lite roliga dares som vi kan ha som tema för kvällen, typ ha ord man måste använda, eller vissa ord man absolut inte får använda under en kort tid (Chriss var tvungen att skriva ett självporträtt till skolan nyligen, utan att använda ordet "jag" eller bokstaven m, något av en utmaning men hon sa att det också tvingade en att vara kreativ och därmed väldigt givande). Bra grejer helt enkelt!

Har hittills hållit mig till min planerade wordcount varje dag, och det känns skönt. Varken mer eller mindre liksom, även om jag kanske kunnat skriva mer än 2k p vardagarna har jag nöjt mig med det. Det är lite en övning i att självkontroll, så att säga...

Och så säger folk att skrivandet är ensam hobby. FEEEEEL.


True story.

Inga kommentarer: