tisdag 18 november 2014

I'm the Great Pretender

Alltså jag är så jävla skoltrött nu, så det finns seriöst inte. Eller jag vet inte ens om skoltrött är rätt ord, det är alldeles för mesigt. Det är liksom inte som att jag är "trött" på skolan, utan att jag har tappat varenda fuck jag en gång haft att ge. Jag har suttit med några labbrapporter idag (plus fem artiklar jag var tvungen att läsa till ett seminarium imorgon), och jag kan liksom inte ta till mig vad som står. I swear, jag skulle kunna studera typ The History of Middle-Earth, och min hjärna skulle ändå vägra att ta till sig så mycket som ett ord om vad som står.

#truestory
Sen jag började masterprogrammet har jag bara väntat på att någon ska komma och ba "hörrudu, du hör inte hemma här, det är dags att gå nu och lämna plats för folk som faktiskt kan någonting". Jag vet inte var den här paranoian jag kommer från - jag har fått bättre betyg under hela första året på mastern än vad jag någonsin gjorde på biogeo, men ÄNDÅ är jag säker på att det ska komma någon och bara "men herregud, ska du inte gå om lekskolan?".

Det känns som att jag bara fejkar. Jag vet ingenting, jag har aldrig koll på seminarierna, alla andra har så djupa insikter och kan kritisera metoderna som används i de vetenskapliga artiklarna vi läser och jag sitter där och ba "eehhhh det var ett intressant val av font för artikeln". Jag förstår liksom inte hur alla andra är så jävla briljanta och jag själv är en total mupp utan att någon annan inser det!?

- Dylan Moran
Största anledningen till att jag läste mastern är typ för att efter biogeo kände jag att jag inte kunde något. "Jag kunde lite om mycket", brukar jag säga till folk, och mena att mastern är ett sätt att specialisera sig, men efter biogeo kände jag mest ?????. Tre år och vad har jag lärt mig?


Och nu är jag snart klar. Jag måste bara fejka i en och en halv kurs till, sen ska jag skriva masterexjobb i ett halvår och sen är jag klar. Jag tror jag kan klara exjobbet, jag är ganska bra på GIS och jag är jättebra på att lura folk att jag vet vad jag snackar om när jag skriver uppsatser. Det gäller bara att ta sig igenom de här sista två kurserna nu utan att någon kommer på mig, sen kan jag stå där och ba hahaha där lurade jag allt era sopor.

Sen börjar jag jobba och får fortsätta fejka där, antar jag?

True story.

Inga kommentarer: