söndag 17 augusti 2014

Världens längsta bokbord

Idag har jag och Chriss varit på världens längsta bokbord och shoppat. Bokbordet levde upp till sitt namn och tog upp större delen av Drottninggatan. Det var, för att uttrycka det milt, fett nice. Jag hade med mig 300 kronor och lyckades faktiskt hålla mig till den budgeten, och ÄNDÅ komma hem med nio nya böcker. Hur fan de nu ska få plats i bokhyllan...

Mmmm, böcker...
Kaninhjärta & Fågelbarn av Christin Ljungqvist - som jag tänkte läsa hur länge som helst, men som jag såklart glömmer bort titel och författare till så fort jag befinner mig vid ett bibliotek.

The Shining av Stephen King - fast det är den svenska versionen (som jag, tack vare Vänner, vet hette Varsel när den först översattes). Har tänkte läsa något Stephen King sedan jag läste Att Skriva eftersom jag till skillnad från vissa av mina vänner (*host*TramsochZackrid*host*) aldrig hade en Stephen King-period. Ville ha någon av hans mest klassiska böcker, så den här passade ju.

I huvudet på Colin Fischer av Ashley Edward Miller & Zack Stentz - Chriss gav mig den här boken och ba "den här ska du läsa". Och jag säger sällan emot Chriss.

Nordiska gudar och hjältar av Anders Baekstad - för jag behöver alltid mer böcker om nordisk mytologi.

Harmagedon Rag av George RR Martin - den handlar typ om en journalist som undersöker mordet på en rockmanager??? Skriven 1983 och jag ba hahahha denna lär vara värd tjugo kr oavsett om den är bra eller dålig.

Eld av Mats Strandberg & Sara Bergmark - ville hitta resten av trilogin, men fick nöja mig med denna.

How to destroy the universe and 34 other really interesting uses of physics av Paul Parsons - alltså jag gillar fysik och att förstöra världen, så why not?

Marie Curie av Susan Quinn - en biografi om Marie Curie för tjugo kronor? Ja tack!

Nu drar vi ut till mitt landställe i några dagar, planen är att få mycket läst på den tiden. :D

True story.

Inga kommentarer: