fredag 30 november 2012

Vinterlov

Nu har jag vinterlov till den 18 februari. En klar förbättring från det sex veckor långa sommarlovet (där jag dessutom JOBBADE fem veckor. Fast ok, det kan argumenteras att de där två veckorna i fjällen inte riktigt var skola), I'll tell you that.

Jag har lite sporadiska jobb på g, inget heltidsjobb som jag hoppats på, men jag känner mig rätt säker på att jag på något sätt ska få det att gå runt ekonomiskt (hell, mer än så, jag vill köpa en surfplatta!), så det gör inget. Faktum är att nu när jag inte har ett heltidsjobb så får jag vara riktigt ledig ett tag, vilket... inte är helt fel det heller.

Jullovet börjar starkt med att Trams kommer hit: vi ska ha Mysteriet på Greveholm-maraton (jag älskar att ALLA i typ hela Sverige* är taggade på Greveholm II. Hoppas det blir episkt) och gå på Sci-fi-mässan. En perfekt början på lovet faktiskt!

Och på söndag får jag äntligen julpynta. Taggggad!

True story.

*förutom några crazy kristna. Haha, åhh, de skulle bara veta hur inspirerade jag och mina kompis var där 96/97 när originalet sändes. Vi spenderade hela jullovet med att jaga spöken. Höjden av mitt nördliv var när jag flera år senare hittade boken som Lillan läser i serien på biblioteket: självklart har jag också läst den.

Inga kommentarer: