söndag 25 november 2012

Shame on the night, for realz yo

Vilken jävla PISSNATT.

Alltså jag försökte somna runt 1.30, vilket fan ÄR EN HELT NORMAL SOVTID PÅ EN LÖRDAG. Ja, okej, jag har somnat runt 1ish i flera dagar nu för jag har varit väldigt ledig, men still. Egentligen har jag nog sovit alldeles för länge i flera dagar också, men grejen är att jag hela tiden varit trött vilket är fett weird.

ICKE I NATT DOCK. Nej, nej!

Anyway, runt 2 fick jag ryck och bara "vad fan hette alla mina gamla julkalendrar jag skrev?" så jag gick upp och kollade det vid datorn i typ tio minuter, sen la jag mig igen. Eftersom jag inte kunde sova tog jag till mitt favorittrick (det funkar ALLTID annars): läsa SVH-recaps på mobilen. Eller alltså, vad som helst som man läser på mobilen i ett mörkt rumt brukar få mig att inte kunna hålla ögonen öppna efter ett tag, så jag brukar ta till det om jag VERKLIGEN inte kan somna. Ibland tar det typ 40 min av läsande, men det funkar.

Orkade dock inte läsa i fyrtio minuter då, utan slutade efter en recap. Kunde fortfarande inte somna. Vred på mig i typ hundra år.

Jag är lite osäker på exakt i vilken ordning allt hände efter det, eftersom jag är fett död nu, men jag tror jag började läsa recaps igen runt tresnåret när jag inte kunnat somna, och jag FÖRSÖKTE verkligen trötta ut ögonen men icke. Det var helt omöjligt. Jag försöker göra avslappningsövningar, jag försöker räkna i huvudet för att tankarna inte ska glida iväg, ALLTING, men varenda gång jag börjar vara på väg att somna blir jag plötsligt medveten om att det är EXAKT det jag gör, vilket väcker mig.

Här någonstans börjar jag såklart bli övertygad om att jag har drabbats av FFI (Fatal Familial Insomnia), för det blir jag typ jämt när jag inte kan sova. Eller sFI eftersom ingen i min familj har drabbats av det. Nevermind att ni vet, FFI är EXTREMT släktrelaterat och att bara typ 100 personer någonsin insjuknat, eller att det genom hela historien bara funnits 8 fall av sFI, jag är övertygad om att jag har det.

Fem över fyra lackade jag uppenbarligen ur på min väggklocka, för den låg utan batteri stannad på just den tiden. Någonstans där bestämde jag mig för att sängen var ett värdelöst redskap och gick och la mig på golvet i typ en timme. Jag var på g att somna där, men sen kom jävla DN där någonstans runt halv sex eller vad fan hon kan ha varit, och det låter så jävla högt så då väcktes jag igen.

Till sist la jag mig i sängen igen och somnade någon gång efter sex. Jag vet det, för min R2-väckarklocka piper en gång i timmen. Fy FAN vad inte roligt det är när man legat i FEM JÄVLA SKITTIMMAR och försökt sova. ÅT HELVETE MED DET.

Drömde typ en mardröm som jag sen vaknade till från och bara "ÅH HALLELUJAH, EN MARDRÖM, DET BETYDER ATT JAG SOVIT".

Sen vaknade jag vid tio av att hon som bor i lägenheten ovanför började dammsuga. Alltså hade det varit trumpetande igen hade jag fan mördat henne, men dammsugande får man acceptera. Har sovit mindre än fyra timmar, VILKET KÄNNS, men eftersom jag måste gå upp typ sju imorgon så känns det som att jag kan försöka hålla mig vaken så att jag kan somna inatt.

Vilket jag ju inte kommer göra, nu när jag drabbats av FFI och grejer...

True story.

Inga kommentarer: