tisdag 27 november 2012

Litteratur när den är som bäst

Okej, jag vet att jag är den enda som gillar att läsa SVH-recaps... eller okej, den enda jag känner men ni MÅSTE läsa recapsen för den BÄSTA miniserien i hela serien. Crazy Margo-biten!

Börjar med A night to remember part I och part II-recapsen.

Sen kommer:


Och, om jag inte misstar mig så finns även en uppföljare som utspelar sig ett år efter, Magna Edition: Return of the Evil Twin.

Alltså sammanfattningsvis så handlar de om hur Jessica häller vodka i Elizabeths drink på en dans, vilket leder till att Liz inte inser att hon blir full och råkar köra bil och krascha med bilen. Tyvärr var Jessicas pojkvän Sam med i bilen, och han dör till följd av det här. Liz blir anklagad för manslaughter, och hamnar i tidningen, varpå Crazy Margo inser att hon ser ut exakt som henne och ger sig ut på en killing spree från New York till Sweet Valley för att sedan döda Liz och ta över hennes liv...

ALLTSÅ DET ÄR SERIÖST DET MEST BRILJANTA/CP SOM NÅGONSIN SKRIVITS. Jag har bara kommit till recapen av 98 än, men jag vågar fan rekommendera allting ändå för det är helt sinnessjukt.

True story.

Inga kommentarer: