torsdag 6 september 2012

You light the sky up above me (hehe)

Eventuellt så har jag ett problem, i och med att jag inte kan gå in på IKEA utan att köpa en ny krukväxt. Ja... och Martin sa att jag kunde få en ny växt av honom också om jag ville, så det känns ju bra att veta att min lägenhet snart kommer att svämma över av växter. But that's the way - aha! aha! - I like it, såatteh...

Här är för övrigt växten som fick följa med mig hem idag:

Giftig är den också, för vad ska jag annars med den till?
Det är en Codiaeum variegatum, men uppenbarligen kan de se ut på massa olika sätt. Jag tyckte iaf den här var ballast, och den ser lite höstig ut också. Och det är klart att ens växter måste matcha årstiderna, hallå!

Syftet med att åka till IKEA var faktiskt inte att köpa en ny växt, eller för att bli besviken för att de gjort som sina pannkakor (VAD I HELVETE, DET VAR JU TYP DET BÄSTA MED ATT ÅKA TILL IKEA!?), utan för att jag skulle köpa en lampa jag velat ha sen... i maj? Någon gång när jag var där såg jag den iaf och kände att den här måste jag köpa när jag har råd.

Eller, är den inte skitsnygg?

Den har femton "elektroner", så det innebär att den är fosfor.
Den ska typ föreställa eldflugor eller nåt annat tjafs, men alla ser ju att det är en atom! Den ger väldigt dåligt ljus (exakt hur dåligt lär jag väl märka om några timmar), men det skiter jag faktiskt i. Den är så snygg att jag kan leva med att jag måste ha en extra lampa tänd!

True story.

Inga kommentarer: