lördag 17 december 2011

We wish you a metal Christmas

Så nu har man inte bloggat på ett tag, och det är väl för att ingenting händer,tänker jag. Fast saker händer ju, kommer jag på sen. Sen den 9e, när jag hade min sista tenta för terminen, har jag gjort följande: haft filmkväll med mina syskon, stannat hos mina föräldrar två nätter och tittat på Nobelfesten (och dissat!), gått på Lucia Movie Night, gjort omdugga (och klarat den!), och igår var Linda (aka Svedski för de som följer mig på Twitter) här och fikade hela dagen. Med tanke på att jag tycker att en ultimat dag är en där jag får spela TV-spel hela dagen (aka idag), så känner jag att fått mycket roliga saker gjort ändå!

Men det är bra skit. Ibland behöver man tokchilla liksom. Imorgon ska jag åka hem igen och baka pepparkakor och klä granen (pappa vill klä den tidigt i år, så att han kan kasta ut den tidigt), och på måndag åker jag och hälsa på Hanna i Dalarna i två dagar. Helt klart nice dagar som kommer också.

Och så har det snöat idag. Var ute och sprang i snön, och det gick ju sådär, men det var fan nice trots det. Har saknat snön sjukt mycket, så det känns bra just nu, även om jag tyvärr misstänker att det blir ett kort besök...

True story.

Inga kommentarer: