fredag 23 december 2011

Dan före dan

Det har varit asmycket som jag tänkt blogga om de senaste dagarna, men det har liksom inte blivit av. Har mycket att göra, och samtidigt ingenting att göra. Mycket konstig, men nice situation ändå. Får försöka börja från början nurå...

Hade det nice hos Hanna. Vi, eh, såg ett par filmer som vi kanske inte behöver nämna vid namn som inte var särskilt bra. När jag säger att vi såg dem menar jag att vi hade dem på samtidigt som vi skrek om hur dåliga de var. Heh. Det var iaf nice att vara där och träffa Hanna och Sampo igen. ^^

Ååhh, och fick veta att jag klarade min senaste tenta!! Det kombinerar med att jag fick 9/10 på min omdugga förra veckan var exakt vad jag behövde för att få tillbaka, låt oss kalla det, mitt akademiska självförtroende. Har aldrig känt så mycket att jag ville hoppa av skolan som de senaste veckorna, men nu är jag redo att kick some ass på omtentan nästa år. F yeah!

Annars är jag mest sjukt taggad på jul. Mer än vad jag varit på flera år faktiskt, vilket är trevligt. Jag tror det har att göra med att jag inte bor hemma längre och att det ska bli kul att träffa familjen. Eeeller så är jag bara jävligt sugen på julklappar - svårt att veta?

Det var visst inte så mycket att blogga om som jag trodde. Eller så är bara mina tankar oorganiserade. Kan mkt väl vara så. Blev typ kaos igår när jag kom hem till min lägenhet och lamporna exploderade och en av kontakterna la av. Efter lite tjafs fick vi det att funka iaf, så det var jäävligt skönt att slippa ringa en elektriker idag. Istället åkte jag hem till mina föräldrar så fort jag tvättat kläder och städat hela lägenheten (kul kväll!), så det var helt okej ändå.

Nu ser jag Criminal Minds med min bror och syster. Egentligen ser vi Sagan om Ringen med mamma och pappa, men de ville se Downton Abbey så vi fick ta en paus. Väldigt fint. X)

True story.

Inga kommentarer: