söndag 18 december 2011

Run run Rudolph, Santa's gonna make it to town

Vad är jag just nu?

Ledig. Så in i helvets ledig. Typ, om det fanns ett sätt att böja ordet ledig så att det var typ ledig, ledigare, ledigast (det kanske man kan förresten?), så skulle jag vara åtminstone ledigare just nu. Saker jag gör/ska göra är typ... spelar TV-spel. Bakar pepparkakor och klär granen med familjen. Åker och hälsar på kompisar. Fikar. Fira jul.

Och ändå har jag sedan några timmar tillbaka känt mig fruktansvärt stressad. Helt out of nowhere. Borde packa idag, men min buss går inte förrän 13.40 imorgon så jag kan - om jag vill - skjuta på det till imorgon. Ska skriva "god jul" på två julkort och skicka dem. Tar typ ingen tid alls? Behöver inte ens gå upp tidigt imorgon, eller någon dag förrän efter jul för den delen.

Ändå känner jag mig astressad. Och framför allt känner jag mig helt slut efter all stress - stress som inte ens existerar? Fattar ingenting. Är det någon sort Vietnam-flashback till den här skithösten eller? En sen reaktion? Har jag mens? Är helt lost.

Skitstörande är det. Lampan i min julstjärna har slocknat också. SER DEN LITE SOM EN SYMBOL FÖR ALLA MINA DRÖMMAR OCH NU HAR DEN GÅTT OCH DÖTT UT. Orkaaa. Lys stjärnjävel. Kanske kan köpa en lampa på onsdag när jag kommer hem men vill att fanskapet ska lysa nu. Blir arg.

Bleeuuuhhh. Kanske behöver jag bara en kopp varm choklad och en lussebulle. Ska ju - som Hanna så fint uttryckte det - åka och vila upp mig på landet nu, så det blir väl bra i alla fall. Bara sjukt idiotisk nu.

Det kanske är ett sånt där Swedish problem... (tack Linnea för att du länkade till världens bästa blogg)

Efter att ha whineat är det bara artigt att sluta med något kul...
True story.

2 kommentarer:

Li sa...

Men åh, jag blir också alltid sådär, och det är så fruktansvärt jobbigt! Man vill ju kunna slappna av men det är som att kroppen inte vill det??

Ell sa...

Exakt så! Vad är kroppens problem egentligen???