fredag 11 februari 2011

Livet borde vara lite mer som Star Wars

Stockholm idag.
Bildkälla: Aftonbladet.se
Lightsabers i all är, men vore det inte sjukt jäkla smidigt med en light showel dagar som dessa? Eller vad använde rebellerna på Hoth egentligen?

Såg just en tant kämpa sig fram med en ICA-kasse i handen, och nu kan jag inte låta bli att tänka att det hade ju varit oändligt mycket roligare om man sett henne lalla förbi på en tauntaun istället. Tanten hade inte behövt kämpa, och jag hade haft en fin tauntaun att titta på!

Många saker på den här bilden är nice...
Bildkälla: http://shopping.syncweekly.com/
En annan grej som rebellerna hade som vi inte har och som idag skulle gjort vårt liv mycket lättare, är ju snowspeeders. Istället för att vi ska kämpa med biljävlar som vägrar starta och sen inte kan ta sig ut på gatan för att den inte blivit röjd än (såg just plogbilen åka förbi - några timmar för sent om man ska till jobbet, va?), så sätter man sig i sin snowspeeder och chillar förbi husen med ashög hastighet, långt ovanför allt. Och vilken utsikt det lär vara då!

Upp i luften, över stan, kommer våra... snowspeeders.
Bildkälla: http://www.kaleidoshop.de/

Men, tänker ni då, alla har inte råd med en snowspeeder, Ellen, har du tänkt på det? Jättekul för oss vanliga dödliga när vi måste sitta insnöade i våra hus och titta på när vår dryga granne som alltid ska ha modell bättre än oss glider förbi i sin snowspeeder och vinkar. Jättekul! Men fear not, för George Lucas har tänkt på allt, och tillsammans med rymdimperiet/SL (som inte kan köra sina bussar pga de tidigare nämnda oskottade vägarna) har de tagit fram kollektivtrafiken a'la Hoth...

We are the dinosaurs, marching, marching...
Bildkälla: http://www.daviddylanthomas.com/
AT-ATs! Japp! Bara att vandra ut till busshållplatsen och så kommer en trogen AT-AT och plockar upp en. De tar sig fram överallt för de är stabila som fan, och det bästa är att när din granne kommer förbisusandes på sin snowspeeder för att visa att han kan minsann köra mycket fortfarande än kollektiv-AT-ATn, så kan man skjuta ner honom med deras laser. Asbra!

Funkar under alla årstider.
Bildkälla: http://www.somethingawful.com/
Och if all else fail, vore livet lite mer som i Star Wars skulle man bara kunna ringa sin chef och säga "you do not need to see me at work today. This isn't the employee you are waiting for", och så skulle han glömma att man ens borde vara på jobbet.

True story.

4 kommentarer:

Trams sa...

Jag älskar alla de här ideerna! Livet skulle vara så mycket bättre om det var mer som Star Wars.

Det här är nog det bästa blogginlägget ever.

True story. ;p

Ell sa...

Ja, det skulle verkligen det! Kan de inte utveckla tekniken lite fortare!?

Tack. XD

Chriss sa...

Det är så här livet borde vara XD

Ell sa...

Indeed! XD