onsdag 9 juni 2010

Oh, yeah!

Min pappa klagar alltid på att det finns tjejer (och tja, killar också iofs) som har långt hår och det är allt det har, och de har haft långt hår så länge så de kan aldrig tänka sig att klippa av det. Typ. Anyway, ni vet vilka brudar jag menar om ni sett Top Model och sett ett makeover-avsnitt: det är alltid en brud som vägrar låta dem klippa hennes hår och till sist, motvilligt, går med på att de färgar det i en annan nyans av hennes vanliga hårfärg, och Tyra lackar såklart ur på slutet.

Jag tänkte mest säga att jag inte är en sån tjej:

Heh. :D Först hade jag lite ångest (inte för att det var så kort, för det är SÅÅÅ skönt!!) för jag tyckte att jag såg ut som Javier Bardem i No country for old men. Fast det gick över efter att jag använt en plattång... dessutom insåg jag att frisyren snarare påminde om Julia Flyte, och även om jag inte riktigt gillade det oplattade håret är det inte helt fel att påminna om någon i familjen Flyte... ;)

(Oh! Just det, innan jag glömmer bort. Om någon ens tänker "men du som hade så långt hår :O" kommer ni att drabbas av The Famous Archy Slap... seriously.)

True story.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Det är, som sagt, assnyggt! :D

Svedski sa...

Riktigt läckert! Tur att man har hår som växer som ogräs... Mitt börjar fan bli långt nu! Jag som rakade av sidorna för bara två år sen...

//Shixe Tochles

Ell sa...

Chriss: TAACK! :D

Svedski: Tackar!
Hahaha, men det är nice, då kan du experimentera mycket! :D


Och tack alla som klickat awesome! :D