söndag 27 juni 2010

Insert skämt om supernaturell yoghurt

Typiska läsare av Ells bloggLong time no write! Det här är dock inte för att jag till sist dukade under för vrålgetingen (eller för att jag gömt mig i skogen i en veckas tid för att undvika den, som man skulle kunna tro), även om jag inser att det var dumt av mig att inte höra av mig igen för ni måste ju alla varit sjukligt oroliga. Speciellt den läsaren som till sist valde att ringa polisen eftersom den var så orolig för mig...

Nej, okej, jag skoja bara (alltså jag vet, jag har fantastiskt humor). Jag har bara inte haft ett särskilt spännande liv den här veckan, eftersom jag mest jobbat. Sen åkte jag till Trams i torsdags, men vi har i stort sett bara tittat på Supernatural och även om det var sjukt nice så är det ju inte särskilt spännande att blogga om. Heh.

Om någon skulle undra har jag skiiiittråkigt på bussen. Hela vägen upp spelade jag pokémon soulsilver, men det känns inte sådär jätteroligt när jag sitter med det nu. Inte okej. Så jag tänkte att blogga får väl tiden att gå, men frågan är om den gör det? Hmm.

Jag måste säga att den där bilden passade väldigt bra som bloggbild. De ser ju ut att lyssna intresserat på allt man har att säga (vi tänker oss att min blogg är så populär att andra människor kan känna sig manade att läsa upp mina inlägg högt) liksom. Synd att man inte alltid kan ha den.

True story.