onsdag 4 juli 2007

Du kysste henne för att få reda på vem hon var

ÄNTLIGEN kan jag uppdatera här igen! Det har legat nere sen [när förra inlägget är daterat] och nu testade jag att byta bild eftersom Feffo ligger nere och så... och då funkar det! Så tills Feffo kommer igen får jag se ut som Angelina Jolie (åh NEJ, vad hemskt liksom). Fast det löser inte problemet med att mina kategorier är uppfuckade, men aja...

Det enda jag tänkt säga är att jag hatar mig själv för att jag dissar folk för saker de inte förtjänar att dissas för. Vi återgår till ex för att illustrera, jag har varit ihop med flertalet (alltså fler än en) killar som haft "vissa" (notera underdriften) problem med att de har haft supermycket finnar överallt. För att sammanfatta. Och det har aldrig stört mig! Jag vet inte varför egentligen, för om jag ens har antydan till en finne får jag panik, men folk som har asmycket och främst de jag varit ihop med... det har aldrig stört mig. Inte på riktigt äckliga personer.

Och ÄNDÅ är det det jag dissar dem för i efterhand, bland annat. Det spelar ingen roll att de haft tusen andra ännu sämre egenskaper jag kunnat dissa dem för, jag måste välja det. Och inte bara hänga på när andra förolämpar dem så, utan jag gör det med och jag blir så arg på mig själv för att jag är så ytlig och falsk.

Jag måste skärpa mig och skriva skolarbete. Helt seriöst.

That's enough of that shit.

3 kommentarer:

Chriss sa...

Men det är ju bara normalt, det är ju nånting som har att göra med deras utseende och när man gjort slut med någon så vill man ju helst vara snyggare än dem, så då dissar du något där du vet att de var fulare än dig!
Och du är inte alls ytlig och falsk, du är mest bara ytlig när det gäller ditt eget utssende ;) :P

Ell sa...

Du är så smart ibland. <3

Chriss sa...

Jag har mina ljusa stunder ^^