torsdag 5 januari 2017

December i bilder

Hur avslutade jag skitåret 2016? Let's have a look:


Jag åkte till Umeå för att umgås lite mer med Martbot1.


Jobbade i en lägenhet utan el (eller ja, det fanns ETT uttag) och var beroende av dessa små svampar för att få någonting gjort. 


Gjorde fina julkort.


Investerade i en ny fin sovmask.


Var på jobbet där några kollegor hade raidat ett konferensrum och snott med sig allt de hittade.


Var på IKEA och köpte självklart en fin växt. En julstjärna!


Sprang för första gången på länge.


Martin var här i två veckor och första kvällen käkade vi veganpizza i Midsommarkransen, sedan gick vi förbi den här balkongen. Varje år i december har de varenda ljus tänt men de släcker det i stort sett med en gång efter julafton. Det är konsekvent som fan.


Var på Hogwarts.nu-återträff och hade såklart den enda korrekta tröjan på mig!


Var sjuuuukt jävla huslig och förberedde inför jul! Veganska julkakor, inlagd "sill" (aka svamp), vegansk majonnäs och röbetssallad - allt gjort från scratch. Skulle bli en så jävla bra hemmafru let's be honest.


Var hemma hos Li och Erik på julafton för att titta till deras katter Denali och Diodi. De var väldigt taggade på sällskap och mat.


Jobbade såklart alla mellandagarna (utom juldagen och nyårsafton) för museet vilar aldrig, men var iaf snygg i min nya t-shirt jag fick av Martin i julklapp. ^^


Lämnade en uppmuntrande lapp till mina kollegor.


Sen avslutade jag och Trams åter som alltid med att ha ett filmmaraton. I år blev det Die Hard 1-3, vilket var ett perfekt maraton om ni frågar mig.

True story.

Inga kommentarer: