söndag 17 mars 2013

Introvert for life

Ahhhh, helg. Hela tiden frågar folk "vad ska du göra i helgen?" och jag svarar alltid "typ ingenting" lite sådär undvikande, när sanningen är att jag inte har ingenting planerat, jag PLANERAR att göra ingenting. Enormt viktig skillnad där.

Okej, igår kom faktiskt Elin över och fikade, vilket ju var socialt och trevligt, men insåg att enda gången jag lämnat lägenheten sen i fredags var när jag gick ut och slängde soporna igår. Idag spenderade jag nästan hela dagen i sängen med att läsa Bridget Jones och inläggen taggad Cosmocking på den här bloggen. Eller ja, jag tvingade mig själv att gå upp runt halv fem för hade tvätttid klockan fem och tänkte tvätta lakanen, men annars hade jag nog kunnat stanna där ännu längre.

En fantastiskt helg med andra ord. Ibland vill man göra saker på helger och gå ut och träffa folk, men alltså mina perfekta helger är de där jag bara får chilla i mitt eget sällskap och med internet och kanske glo på någon serie eller film. Har inte så mycket större socialt behov än så.

True story.

2 kommentarer:

hanna - happy happy fatgirl sa...

Läste typ allt Cosmocking idag, så jävla kul. Hittade på din twiiiitter. Så tack!

Ell sa...

Den är fantastisk!!!