måndag 2 maj 2011

Lägenheten - efter

Här kommer äntligen de säkert jätteefterlängtade bilderna på min lägenhet (eller så har alla redan gått vidare och hittat andra lägenheter de hellre vill titta på). För mesta möjliga upplevelse tycker jag att ni ska titta på bilderna från innan renoveringen, så att ni riktigt ser hur mycket bättre det är.

Och ja, min kamera på mobilen är crap, så det är inte särskilt bra bilder dessvärre.

Hallen!! Ser nog inte jätteannorlunda ut, men jag har en ny, awesome tapet med träd på. So that's cool and all.

Mer av hallen, och lite av min dator. Jag vet inte varför Coop-kassen står där, men det gör den. Om ni klickar på bilden kanske min tapet syns!

Från hallen, ut i rummet!

Yay! Här ser man massor, bland annat mitt matbord, DVD-hylla, och mitt fina soffbord. Samt en del av sängen och soffan.

Sängen! Och så står det "rise each day" på väggen. Det skulle vara "I will rise each day to meet the dawn" (från min favoritlåt med Kansas), men bara att skriva de där tre orden tog tre timmar, så jag fick korta ner det. Haha. Kanske skriver dit resten i framtiden. Kanske...

Bredvid sängen typ. Awesome svart bokhylla, och självklart, en awesome svart vägg målad med skolkritefärg, vilket gör att man kan rita på den. Just nu står min att göra-lista där. It's awesome.

Och så vänder vi på oss! Här ser vi då skrivbordet och TVn. Väldigt fint är det.

Till vänster har vi soffan, och såklart dörren till köket!

Köket är pyttelitet, men här är iaf en bild på det. MYCKET snyggare än innan, tycker jag. kakel och hela köret. Inga gula skåpluckor. Nytt, snyggt kylskåp. Fett awesome.

Anyway, det var bilderna från min lägenhet. Nu ska jag fortsätta titta på Doctor Who (vilket jag behöver, ni fattar inte hur jävla död jag är. Jag har mer eller mindre gjort tre personers arbete idag. Och det var HÅRT arbete. Bleeh. Fast sen kom min syster hit och åt middag, så idag har generellt varit en bra dag!)

True story.

4 kommentarer:

hanna sa...

ÅÅååh trädtapen i hallen är så fiiiin! Och allt är så himla Ellen! Och jäklar vilket jobb ni har gjort, om man jämför med förebilderna. Skitmysigt. Får man komma och hälsa på om man tar med sig inflyttningspresent?

Ell sa...

Jag älskar trädtapeten. Ville typ ha den i hela lägenheten, men det hade varit lite för mycket. X)

Ett jättejobb! Men pappa har nog gjort mest, hahaha.

Klart man får! Speciellt om man tar med en sån! :D

Chriss sa...

Åhhhh, det ser awesome ut! :D Får lite ångest över att min lägenhet inte är i närheten lika fin... X)

Ell sa...

Tack! :D

Äsch, din ser ju fin ut också!