lördag 10 december 2005

Idol-dröm?

Jag hade en så mystisk dröm för ett par dagar sen. Minns inte riktigt när, tror det var natten till igår eller något åt det hållet. Hade tänkt blogga om den tidigare, men jag är slö och har inte alltid tid, och ni vet hur det blir.

Anyway, i den drömmen så träffade jag på Daniel Bretzholt (eller hur fan han nu stavas, den yngre flintisen i Idol-juryn iaf) som skulle bevisa att han inte alls är så elak som han verkar, utan att egentligen så är han faktiskt snäll. Vilket jag iofs inte tvivlar på, men det skumma är att jag ser inte på Idol.

Normalt sett när jag ahr såna här drömmar brukar jag ha tänkt mycket på saken/personen det rör sig om, men eftersom jag inte sett ett enda avsnitta av Idol i år, och knappt några förra året, så är det fortfarande ett mysterium hur min hjärna fick till det så. Varför hade jag en dröm om en i Idol-juryn? Dessutom den sortens dröm, jag tror vi två blev bra kompisar eller nåt. As if. :P

Dagens i-landsproblem är nog att Explorer har gått och dött. Så jag måste använda Firefox - som jag hatar - för att kunna skriva det här, vilket irriterar mig lagom mycket. Firefox är jobbigt och dåligt, jag vill ha Explorer, för nästan alla hemsidor funkar med det. Bland annat mina, och typ Hoggy. Ät skit, Firefox. (Firefox är för övrigt en film av och med Clint Eastwood)

Förresten, när jag satt på bussen idag så glömde jag nästan att gå av vid min station, det var lite roligt. Jag hamnar sällan i trans när jag tänker, men just idag satt jag och funderade ihop en personbeskrivningar på två karaktärer jag ska använda i en berättelse (de är tvillingar, och heta), och helt plötsligt vaknar jag till och inser att bussen står vid min hållplats (jag hade inte ens tryckt...). Så jag hoppade upp typ i sista sekunden, och rusade av bussen (men lyckligtvis satt jag precis bredvid dörren, så allt slutade lyckligt).

Vi hade näst sista drama-lektionen idag, det var lite deprimerande. Men Nova, Natalie och Batso har beslutat sig för att starta en dramagrupp på egen hand (Tabasco tänkte vi/de kalla den), som ska hålla till i bunkerna och få pengar av skolan. Det låter kul tycker jag, hoppas de gör det. En annan sak som är kul är att Johanna är skyldig mig en halv chokladkaka sen lektionen... ^^

Idag har jag skrivit tre bloggar, på mindre än en timme. Det är lite kul. Två av bloggarna finns i TV-bloggen (som fortfarande vill ha kommentarer!), och en av dem (dvs denna) finns här. Djupt, va? Men nu ska jag fan ta och lägga mig, god natt.

Over and out.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är märkligt att dina hemsidor inte funkar i Firefox hos dig men jag inte kan se dem om jag inte använder det... eller sitter vid pappas dator... XP

Ell sa...

That INDEED is a mystery! :D

M sa...

Firefox suger inte. Punkt.

Anonym sa...

du måste fixa så att alla kan kommentera på din tv-blogg!

Ell sa...

Physalis: JO!!!

Anynom: Redan gjort, ju!!!