söndag 11 december 2005

"En snöig Darin hade..."

Mina drömmar just nu är mkt skumma, känns det som. Jag vet inte om det har att göra med att jag går och lägger mig för sent (och somnar ännu senare, låg upp till fem igår), eller att jag associerar konstigt, men nåt är det.

Återigen var en person från Idol med - nämligen Darin. Iofs hade han inte så stor roll som Daniel hade när jag drömde om honom (se föregående inlägg), han mest stod utanför Statoil och skulle bli intervjuad samtidigt som det började snöa. Han hade en hund också, som sprang ifrån honom, så jag hjälpte till att fånga in den, och sen så var han inte med mer.

Däremot drömde jag att ett ex till mig hade börjat se ut precis som Sawyer (eller i alla fall väldigt lik), så bara på grund av det började vi hångla. Fast sen dumpade han mig och blev ihop med en annan tjej, men det gjorde inte så mycket, för det ändå inte den riktiga Sawyer.

Men det fick mig att inse en annan viktig sak: fy fan vad jag vill hångla med någon! Det har gått... typ tre månader sen Jojje gjorde slut, och sen dess har det inte varit någonting. Visserligen har jag inte haft sex på ännu längre tid, men det saknar jag inte lika mycket, för jag vill hångla med någon. Fortsätter det såhär kommer jag ta tag i första bästa och hångla upp den, speciellt om jag har fler drömmar om att hångla med folk.

USCH, säger jag bara. Jag ska fan vara strong and independent just nu, jag har inte tid med några jävla hångeldesperationer. Så går det om man tillbringar hela natten med att göra en Sawyer/Sayid-musikvideo och glor lite för länge på Sawyer/Kate-kyssen. Blä.

Hände en rätt kul grej idag iaf: jag var på julmarknad på Skansen, och där kutade det runt en ful tomte med en jätteful bock i koppel. Tomten hade en mask som såg ut att passa i en skräckfilm, och bocken hade en renpäls slängde över sig, två jättestora röda horn, och en liten svans, de såg jätteroliga ut. Sen blev det ännu roligare när bocken kom fram och hälsade på mig, och visade sig vara Ciss! Tomten sträckte fram handen och hälsade på mig, men den presenterade sig aldrig.

Jag hade svårt att hålla mig för skratt efter det, för jag hade gått runt och tyckt synd om den stackarn som var tvungen att gå med böjd rygg och vara bock. Så ser ni bocken kan ni ju hälsa från mig. ;)

Nu ska jag nog försöka skriva lite på mitt samhällsarbete, fast det säger jag bara, för alla vet att egentligen kommer jag gå över till min lillasysters rum och fortsätta med min musikvideo. Det är sjukt kul att göra musikvideos!

Apropå det: när jag förklarade för pappa vad jag höll på med så lät han faktiskt intresserad för en gångs skull! Normalt sett brukar han dissa allt jag gör, men nu tycket han det var häftigt, och sa att om han skulle göra en skulle det vara med Sagan om ringen-klipp och till någon David Bowie-låt, för när han läste böckerna första gången lyssnade han på den låten. Så nu har jag bestämt mig för att göra en sån musikvideo och ge honom i julklapp.

Kombinera nytta och nöje. :)

Over and out.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej.
Halkade in på din blogg och tänkte bara tala om att jag såg dig i TC någon dag och att du var sjukt snygg i håret :P Jättesnyggt. Jag vågar aldrig göra något med mitt hår.

Anyway, jag hade inget mer att säga. Du skriver underhållande, typ.

Ha det fint.
/"Gillybean".. för du vet nog inte vem jag är annars :P

Ell sa...

Awww, tack! ^^ Nu blir jag glad här. :D

Jag vet lite vem du är om du säger Felicia. ;) Jag vet att du heter det på riktigt iaf! :P

Anonym sa...

fan vad jag älskar din blogg

Ell sa...

Jag älskar att ha dig som läsare. ^^

Anonym sa...

Det var meningen ^^

Jag har ju träffat dig en gång, även om det mest var ytlig bekantskap, så :P Tja. Men det är jag iaf. :)

Ell sa...

^^

Haha, jo, precis... :P

nergis sa...


eve-getirdigi-rus-kizi-siken-universiteli-nuri/amator-porno