onsdag 7 december 2005

Dagens i-landsproblem

Jag funderar på om jag ska döpa om mitt arkiv, och ge alla månader roliga namn, t ex så skulle november på få heta Asociala November, och maj, skulle lät heta Mysiga Maj. Fast det sista lät så töntigt så jag tror att jag skiter i hela grejen.

Känns som att jag egentligen inte har något att skriva här? Måste vara något sånt, det enda jag gör nu för tiden är att glo på TV; och jag har ju redan en blogg som handlar om det (som jag för övrigt tycker att folk borde kommentera mer, eller är det ingen som läser?). Så vad ska man skriva?

Igår stannade jag hemma från skolan för att jag inte orkade gå dit. Man känner sig så bra när man håller på så, men vad fan ska man göra? Jag har ingen lust längre, allt känns bara meningslöst och tråkigt. Speciellt med alla prov och alla krav man har på sig själv, och så vidare.

Den här veckan har jag egentligen tre prov, men jag skolkade ju ett igår, så jag antar att det inte räknas. Ett av dem gjorde jag idag iaf, ett G-VG-prov i samhälle som gick helt okej. Tror jag. Råkade se fel på Gudrun Schyman och Maud Olofsson dessvärre, det känns mindre bra... :S

Nästa vecka ska jag lämna in en MVG-uppgift i samhälle, som jag kommer få skriva i helgen. Visserligen skulle man argumentera för/emot en ideologi, så det kanske inte blir överdrivet svårt. Argumentera är jag ju bra på.

På tisdag nästa vecka ska vi ha gjort klart våra hemsidor i webbdesign, jag har knappt börjat på min. Å andra sidan kommer det gå jättesnabbt att göra klart den, så jag är inte så orolig. Eftersom jag inte gillar vår lärare orkar jag inte längre satsa på ett högre betyg, och då blir det hur enkelt som helst. Framför allt med DreamWeaver (som är jättetråkigt, det är mycket roligare att koda själv).

Efter det tror jag att det är lugnt (hurra!), och nästa termin ska vårt schema uppenbarligen bli mindre jobbigt, så jag kanske överlever till sommaren. Jag tycker bara att det är deprimerande att man inte kan ha ett socialt liv och klara av skolan strax innan jul, utan att det slutar med att man lever för sin TV. Fett depp, eller vad?

För övrigt är Grafisk Form det tråkigaste ämnet i historien, jag ORKAR inte hålla på med mina Photoshopsövningar. Jag DÖR här borta, är det någon som märker det? Nej, det enda som händer är att Nova kallar mig för en gnällig gammal tant, typ. Eller nej, det var Mye, Nova sa att jag skulle bli en ond kärring när jag blev gammal. SSDD.

Nova ritar en poetisk bild i Photoshop, som föreställer en gepard som käkar en klocka. Hon tänkte lägga till en djup text med något litet råd till, typ "Ät tiden innan tiden äter dig". Jag sitter här och garvar och dör lite grann, är det tragiskt, eller vad? Jag har verkligen inget att blogga om, men vad som helst är bättre än Grafisk Kommunikation.

För övrigt har jag kommit på att den här bloggen faktiskt HAR ett syfte! :D Den handlar om mina i-landsproblem, och tankar kring dem. Intressant, va? Det kommer inte innebära några förändringar alls, för bloggen har ju i stort sett bara handlat om det. ^^

Måste för övrigt erkänna att blogspot har otroligt tråkiga layouts på sina bloggar. Jag vet att man kan ändra dem om man vill, men jag är för lat för att orka göra det. Blogg.se har mycket finare, bl a gillar jag den här rosa, och den här gröna. Bland blogspots är nog min favorit, den här. ^^

DET ÄR HAMBURGARE TILL MAT IDAG! TJOHO, TJOHA, JAG KAN DÖ LYCKLIG! ^^ Eller ja, något åt det hållet iaf. Igår hittade jag förresten en Vänner-fic eller nåt sånt skumt på nätet, tror nog att jag ska läsa den senare idag. Kul, va?

Over and out.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hum, Ellen det skulle vara mycket enklare att kommentera din andra blogg om det inte var för det faktum att man måste ha en blogg för att kunna kommentera XP

Sen om du känner för att läsa vänner fanfics så har jag läst såna hela sommaren och varit halvt besatt av... :p det finns riktigt bra på fanfiction.net
eh... jag hade inet annat att säga egentligen...

förutom att din julkalender äger! :p

Ell sa...

What!? Måste man vara medlem!? Vad är det för CP-inställning!? Det måste jag åtgärdas DIREKT!

Oho? Nive, det ska jag kolla upp...

Ell sa...

Sååå, nu är det fixat så att vem som helst kan kommentera! Sätt igång och gör det! :D