söndag 9 juli 2006

You're just too good to be true

Eftersom jag inte varit världens mest informativa människa de senaste veckorna (men jag har faktiskt en ursäkt, eller två: Chriss och Trams), så tänkte jag sno min lista på de nuvarande mest viktiga sakerna från Helgon. Här kommer den;

- Min hårfärg är cpsnygg. Jag kan leva med mitt hår nu. Min hårfärg äger din (din med, Räkan).

- Jag är rik. Some things are better rich (coffee, chocolate, men, enligt min tröja), jag är en av dem. Jag ångrar inte att jag delade ut tidningar, för jag är så rik. Jag ångrar det inte heller när jag hör alla stackars jävlar prata om att de äntligen fått sommarlov eftersom deras sommarjobb just tagit slut. jag är rädd för sommarjobb: och det slutade bra. Jag är bäst.

- <3 (haha, ja, då och då hör man ju folk säga att ”jag är inte KÄR med stora bokstäver, eller käääääär med femton ä, för det är int tillräckligt för att beskriva min kärlek, och dessutom kan ett litet tecken på tangentbordet rymma alla känslor som det innebär”, men SKIT i dem just nu, vi nöjer oss med <3 för det är liksom lite symboliskt och säger så mycket. Hej hopp, här har ni mig, dryg, kär och på väg att bli fett deppig i höst när en viss person har bestämt sig för att flytta, som kortast till Uppsala. Jahaja)

- Chriss måste skaffa ett ragg. Mkt viktig punkt, kan vi låtsas som (hon whinade lite nu), eftersom jag är lite cp och bara vill kasta mig över alla killar med lockigt hår jag ser så har jag kommit fram till att det är säkrast att hålla sig nykter och ge alla killar till Chriss (om de inte är ser ut som Han Solo, då är de mina, and don’t try to stop me). Hmm... återkommer med hur det här går sen, tror jag.

- Frankrike. HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, Frankrike. <3 Jävlar, alltså, imorgon gäller det: Italien, watch out - YOU’RE GOING DOWN BITCHES. Alla neggon som bara ”Brasilien” (nej, jag tänker inte sluta tjata, typ, Chriss, min lillasyster och min bror och alla jävlar bara neggade sig där), imorgon kommer vi få se ren poesi på plan, jag lovar. Zidane. Bartez. Ja, för fan, även om jag bara får se andra halvlek, det är nog värt det. <333333 (hmm...)

That's enough of that shit.

Dagens ^^
Linas kvällsbok 1 & 2 av Emma Hamberg är typ gryyymt bra, jag har snott Chriss böcker och läser dem nu. Ska så köpa dem nåon gång. ^^

Dagens <3
Ja, det får ni fundera på.

Dagens -_-
Fitta, vad VARMT det är! :O (MEN, måste påpekas, bättre än kylan, så Gud, DON'T LISTEN TO ME WHINING!

Inga kommentarer: