söndag 30 april 2017

Are we out of the woods yet?

Jfc nu har det gått flera veckor sedan sist jag skrev. Två bokrecensioner ligger och väntar på att publiceras, men eftersom jag har en sån där "jag måste skriva ett vanligt inlägg mellan varje bokrecension"-grej going on har jag inte kunnat posta dem. RIMLIGT. Tur att jag fortfarande knappt läser någonting, för ett år sen eller så hade jag haft en helt orimlig backlog av inlägg vid det här laget.


Vad har ens hänt sen sist? I don't know. Jag och Martin hade en till relationskris, så jag gjorde vad alla tjejer gör i den situationen och lyssnade på Taylor Swift och började engagera mig i häxkonster. You know, the usual. Anyway, för att citera Tay-Tay är we out of the woods now så det är lugnt. I guess. Ska iaf till Umeå nästa helg så det ser jag fram emot!

Det var påsklov på museet, så jag jobbade ihjäl mig förstås. Fem dagar, en dag ledigt, sedan sju dagars jobb i rad var tanken, men på Skärtorsdagen fylldes min feed av tweets och instainlägg från folk som ba "wooh, långledigt" vilket var mer än vad jag klarade av så jag lyckades iaf göra mig av med ett pass. Jag borde vara van vid att jobba sådär intensivt i korta perioder vid det här laget, men till och med den bäste (aka moi) kan visst knäckas.

Chriss ägnar sig åt vuxna aktiviteter.

Chriss var också här för ett kort gästspel, så vi var och shoppade i MoS, gick på Stockholm Spelmuseum, och hade en Cheese & Whine Night där vi gnällde om våra liv (och drack alkoholfritt vin). Det var extremt nice får man väl påstå. Rekommenderar Cheese & Whine Night och Stockholm Spelmuseum till ALLA.

Det var väl en extremt spännande och kul update om mitt liv. I veckan har jag ett första möte med en kurator och en jobbintervju, så ser fram emot en rollercoaster of emotions. :D

True story.

Inga kommentarer: