torsdag 7 februari 2013

Sorry I'm not sorry

Jag har inte gjort ett skit på fyra veckor, och helt ärligt ter det sig väldigt otroligt att det plötsligt skulle dyka upp någonting att göra nästa vecka heller. Det var absolut inte planen, jag hade tänkt mig kanske en eller två veckors ledighet och sen jobba igen, men... nej. Det fanns visst inget jobb och allvarligt talat jag har inte direkt letat heller.

Av den enkla anledningen att jag lyckades lösa alla mina ekonomiska problem. Jag har inga pengar att göra någonting för, men jag kan betala tillbaka det jag är skyldig mina föräldrar, betala alla räkningar osv... och det är ju det viktigaste. Hade jag inte kunnat det hade jag såklart stressat för att hitta ett jobb, men nu behövdes inte det, och även om det hade varit fett nice att tjäna lite extra pengar, kunna köpa en surfplatta och kanske lägga undan något så... näe. Det går ändå.

Framför allt är det så jävla nice. Jag tänker såhär: jag har pengar så jag klarar mig, jag har ett bestämt datum när skolan börjar igen, och jag har dessutom inkomst för jag fick CSN i januari av någon oklar anledning. När kommer jag nästa gång kunna ta fem veckor ledigt, utan att behöva stressa över pengar eller vad som ska hända sen? Det lär dröja skitlänge, för nästa gång jag får veckor ledigt kommer det vara för att jag är arbetslös eller för att jag har sommarlov och måste hitta någonting att tjäna på då eller vad fan som helst.

Kanske borde jag ha lite dåligt samvete för att jag inte gör någonting, men... jag har inte det. Det är så jävla nice bara, och jag tvingar mig själv att göra produktiva saker som att gå på promenader eller redigera min bok så att jag iaf har gjort någonting, och sen spenderar jag resten av tiden med att se på TV-serier med skådespelarna från The Hobbit. Som jag för övrigt planerar att gå och se på bio för femte gången nästa vecka.

Eller som vi säger på the internet:

Bildkälla: http://www.thedailybalance.com
True story.

Inga kommentarer: