måndag 15 maj 2006

There's a murder on the dance floor

Vi fick spela en skitrolig lek på engelskan idag, typ som Cluedo fast rollspel. ;) Alla fick en roll, och så skulle man gå runt och ställa lite frågor för att kunna fylla i en lapp. Gjorde man rätt skulle man få två ord, det ena var namnet på mördaren, och det andra var platsen som han lämnat sitt testamente på... gissa vem jag fick spela?

Exakt, mördaren. Det gav mig ett stort försprång, eftersom jag bara behövde ta reda på var viljan fanns, något som inte visade sig vara så lätt, eftersom ingen ville dela med sig av någon information till någon. Allra minst jag, som inte ens avslöjade mitt namn (Pat Martin hette min roll, men jag sa att jag hette Mary Dahmer istället... alla som vet vem Jeffrey Dahmer är kanske räknar ut hur jag kom på namnet ;).

Jag vann också. Jag lyckades, efter att ha spionerat lite på alla andra, komma fram till att bokstäverna som visade vägen till testamentet var YTAIVA, vilket inte sa någon någonting. Linda däremot, dök upp och började ösa ur sig informationen som skulle ge namnet på mördaren, vilket skulle vart totalt värdelöst min del, om det inte vore för att jag märkte att det inte stod Martin, det NITRAM. Baklänges.

AVIATY sa inte heller mig något, förrän jag kom ihåg att innan lektionen hade Pontus - läraren - frågat om vi visste vad en aviary var, vilket typ är en stor fågelbur. Jag kom ihåg det, och vann. Alla i klassen hävdade efteråt att de anat det från början, vilket kanske säger en hel del om vad det tror om mig... ;) Dessutom erkände Pontus att han valt mig för att "the teacher instructions said that 'for this role you should pick someone who can stay calm under pressure'... I thought you could".

Såå, under lektionstid har jag alltså sprängt 1/5 av Indien, och varit mördare. Yes, yes, jag är bäst. En ganska kul grej var att killen som var mördad hette Koch i efternamn, vilket jag direkt associerade till Marianne Koch, som spelar Marisol i För en handfull dollar (gissa varför Marisol i min berättelse heter som hon gör? ;). När jag skulle komma på mitt påhittade namn var det ENDA efternamn som dök upp Eastwood, så det tog ett tag innan jag kunde improvisera fram något... ;)

Fan, vad bra jag är.

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Svedski sa...

Heja dig, du är bäst:P