söndag 1 juli 2012

Adult-ish

Så i torsdags var jag på Systemet för första gången. Visserligen köpte jag ju bara cider eftersom det är det enda jag gillar, men fan, jag var DÄR iaf (även om det tog tre år...), och tänkte att "fan, vuxenpoäng på det alltså!".

I fredags hade jag, Elin, Hanna och Matilda ost & vin-kväll som en del av Hannas möhippehelg. Vuxenpoäng där med, vadfan, Jag har ju en kompis som ska gifta sig i sommar, hur vuxet är inte det? Alltså framför allt för Hannas del, men vissa vuxenpoäng till mig också tycker jag.

Igår var vi ett gäng som var ute och åt för att fortsätta möhippehelgen, och sen när Mongolian Barbeque stängde vid elva åkte alla hem utan att någon var full och kräktes i en buske. Lite vuxenpoäng där också, faktiskt.

Idag fann jag mig plötsligt på 7-Eleven i väntan på ett tåg, och tänkte att "något gott kan man väl unna mig". Tanken fortsatte något i stil med: "åh, kolla en brownie, fan vad gott. Fast näe, glass är ju asnice en sommarkväll som den här. Dessutom ska jag äta middag när jag kommer hem, det kommer jag aldrig orka. om jag tar en brownie, det är bäst jag tar en glass". En tankegång som genast åtföljdes av: "fan, vilket vuxet beslut det där var", och DÅ KAN MAN JU GE SIG FAN PÅ ATT MAN BLIR SOM EN TREÅRING: "fy fan vad vuxet! Sån tänker minsann inte jag vara. Och jag VILL ju ha en brownie!".

Så gissa vem som köpte en brownie och sen var för mätt för att äta en ordentlig middag?

Jajaja, jag kan skaffa vuxenpoäng någon annan gång...

True story.

Inga kommentarer: