måndag 12 maj 2008

När allt egentligen borde vara bra

Det är vår ute och jag sitter inne med huvudvärk. Det låter ju som jag måste jag säga. Idag är jag inte alls på bra humör, typ för att jag har asmycket att göra i skolan den här veckan, och för att huvudvärk har en tendens att få mig på dåligt humör. Att jag inte orkar gå till jobbet på grund av skiten gör inte direkt att jag tycker bättre om den här dagen.

ARGH.

Så nu ska jag försöka vara lite effektiv och plugga i alla fall och hoppas att jag mår jävligt mycket bättre imorgon, annars åker någon på spö. Och det vore jobbigt, för jag har inte tränat på ett par veckor, så om personen i fråga är mer vältränad än jag kanske det blir jag som får spö och det vore båda pinsamt och jobbigt, så därför msåte imorgon vara bättre helt enkelt.

Dessutom måste jag städa mitt rum, vilket inte är det minsta inspirerande. Det är seriöst skräp överallt, och kladdkaka och pennvässarbajs över hela golvet. Sen måste jag packa upp det sista efter Kreta, och packa upp är det tråkigaste som finns. Jag får nästan lust att gömma mg i resväskan igen, men det är uppenbarligen inget moget beteende, så det får jag inte göra.

Det är för jävligt alltså.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: