tisdag 14 augusti 2007

Jimmys gitarr har ett ljud som du inte trodde fanns

Överlag skulle jag vilja påstå att jag är i en ganska ful period i mitt liv, jag menar jag måste verkligen klippa mig snart och håret är a och o i min snygghet i stort sett. MEN jag måste säga att färgen på mitt hår är bättre än nånsin, de rosa topparna har exakt den nyans jag vill att de ska ha och tar upp lagom stor del av håret, och tack var den fucking fantastiska uppfinningen blondspray har jag lyckats utplåna min fulfula utväxt till det nästintill icke-existensiella. Det gör mig otroligt lycklig.

Att jobba var inte lika jobbigt idag som förra veckan, antagligen för att det inte är lika fuktigt i luften i det där jäkla garaget så nu kunde jag andas och slapp bli helt klaustrofobisk. Och så jobbade jag en timme mindre, och pappa lånade ut ett par asflashiga hörselskydd till mig som man kan lyssna på radio i. Visserligen fick jag bara in P3, men det är ju en av de bättre kanalerna (jag lyssnar på P3 eller Svenska favoriter om jag lyssnar på radio - so sue me!) och nu ska jag vara smart och skriva in till Popnonstop och be om en låt så allt känns bättre.

Flyt med andra ord, och det enda jag måste göra ikväll är att ögna igenom lite skolarbeten och seriöst läsa igenom det där jag skrev om Hollywood. Med tanke på att sexan bara visar tråkiga saker ikväll (förutom tre avsnitt av Simpsons samt ett "Bakom kulisserna" på nya filmen) så ska det inte vara några problem.

Och så lyssnar jag på Mazarin för första gången på aslänge, och det räckte med de första tonerna till Vilket håll du än går för att jag skulle bli helt knäsvag (och jag sitter ändå ner!). Gud, den låten är bra. Och jag har planer för den till resten av kvällen, men det har inte ni med att göra.

Till sist ska jag bara påpeka att min kreativa period igår inte bara ledde till en finfin bakgrund, utan också till att jag pimade en ny dagbok så snyggt att jag inte ens orkade skriva klart den gamla. Se efter själva!

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: