måndag 10 november 2008

Who says you can't go home?

Jag är ett geni, allvarligt talat. Det visade sig att jag lämnat 2000 kronor hemma ifall Trams och jag skulle få slut på pengar innan allt löst sig, så att vi iaf alltid skulle ha råd att åka hem. Och de pengarna kom ju väl till pass nu, så jag är inte skyldig någon några pengar för hemresan, förutom mig själv kanske. :P Känns bra. Och jag kommer hem 22.45 den 20 december, och åker tillbaka typ 17.05 den 27 december. Måste mellanlanda i Amsterdam båda gångerna, men det är rätt chill anser jag.

Annars? Killen Meglio och Herm stalkade åt mig sa upp sig idag, bara sådär, efter en timme, så, eh, först vart jag hemskt deprimerad över det, men jag stod och prata med en mycket trevlig kille som jobbade i en butik i närheten av vårt område nästan hela dagen, så det var ganska trevligt. Han förlorade ett pund till mig när han utmanade mig att pitcha på en kille, haha. I vilket fall som helst fortsatte stalkandet när jag kom hem, så nu har jag SMSat killen som sa upp sig (kodnamnet får bli... Russel Sparrow, eftersom han IMO ser ut som Jack Sparrow skulle gjort om han spelats av Russel Brand. Det är dock bara jag som anser det) och frågat om han vill fika någon dag. Yay me!

Förutom syndafloden var idag alltså en ganska nice dag känner jag. Och när jag säger syndaflod så underdriver jag inte ett dugg kan jag säga, det har öst ner hela dagen, helt löjligt mycket. Ett tag var det enda man kunde göra att garva åt det, för det var sån misär, men till sist gav regnet upp ("we've been fighting the rain all day, and now it has given up" - dagens teamleader Richard).

That's enough of that shit.

Note to self: Beställ biljetter i tid nästa gång.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser man på, du drar till och från Sverige när jag drar till och från Gran Canaria :P

och jag vill läsa mer om Russel Sparrow i framtiden :D

Chriss sa...

Haha, du är ett geni :P

Okej, men är det okej att jag kommer till er efter att ni åkt tillbaka till London? :)

Haha XP

Ell sa...

Vicki: Vi får se hur det blir, haha. :P

Chriss: JAA, det är klart!