lördag 22 november 2008

Inside Shakespeare's Head

Nu undrar ni helt klart vad jag varit i hela två dagar. Näe, det gör ni nog inte. Vilket är bra. För jag har inte gjort något spännande, typ blivit kidnappad, så ni hade blivit besvikna på vilket anti-klimax det hade utgjort. Tur för alla.

Igår var vi ute med jobbet, Niall slutade så vi drog till någon karaokebar i Clapham Junction. Titta på fulla människor som sjunger hela kvällen, MYCKET underhållande. Sen precis innan jag stack satt jag och pratade med en kille som brukade vara teamleader ett tag, han såg exakt ut som Russel Brand (dog lite) och pluggade film för att bli regissör. Tror den jäveln har flickvän. Fail.

Idag åkte jag och Trams till en Weatherspoon-pub som heter Shakespeare's Head och skrev. Fick ur mig tretusen ord på två timmar och åt god muffins och drack lyxig varm choklad (med grädde och marschmallows!), så det var ett mycket bra ställe att skriva på. Kändes som att om man inte ska skriva inne i Shakespeares huvud kan man nog inte skriva alls. Haha.

Nu har Trams wokat nudlar och broccoli. Mmm, broccoli. Har inte ätit på så länge. Saknar. Det var mycket gott iaf. Broccoli is the shit. Och det är en fabrikerad grönsak, vilket är så kul. Familjen broccoli odlade fram den för typ hundra år sen. Ftw.

That's enough of that shit.

1 kommentar:

Anonym sa...

Broccoli är ju asgott, brukar få det varje vecka men farmor har tydligen glömt av det i två veckors tid nu >___<

härligt att det går bra med skrivandet! :D