söndag 29 juli 2007

"...then I declare you bonded for life."

Som ni kanske inte vet så gifte sig allas vår Moltie och allas vår Dreaner nyligen med varandra. Själv har jag vetat att de var det mesta givna paret sedan Han och Leia hur länge som helst: de är båda de mest eftertraktade singlarna på hoggy/feffo när de är det, de är båda Slytherin by heart, och de är i stort sett perfekta för varandra. Hah, blev det mer givet? Nej.

Jag var en av de få som var närvarande vid vigseln, och jag kan tala om för er att det var nog det vackraste någonsin. När de skred fram till altaret (faktiskt var det hoggyfontänen) spelades en blandning mellan Star Wars- och Harry Potter-temat, mixed together by John Williams himself, och när Zirius (för det var självklart han som var prästen) fått höra "I do" från båda två och förklarade dem gifta var det inte ett öga som var torrt: till och med den döva husalfen som någon dum jävel släpat med sig grät.

Och Molties klänning - ni har aldrig sett något vackrare! Självklart matchade de båda varandra i Slytheringrönt, Molties perfekta blonda hår var stylat av ingen mindre än Björn Axén (som eventuellt kommit tillbaka från de döda), och beklätt med rosa rosor (de rosa bladen och de gröna bladen kompletterade hennes personlighet perfekt), och hennes rosa slöja och det fjorton meter långa släpet fick alla som såg henne att dra efter andan. Dreaner själv hade en vacker grön kavaj men var i övrigt sminkad precis som Jokern - något som passade honom bättre än alla trott.

Det enda som möjligen var vackrare än själva vigseln var nog första dansen: Gyllene Tider hade dagen till ära återförenats och sjöng en egen cover av The Beatles "All you need is love". Till och med Ruy Hobble som självklart var där som Dreaners best man (jag var som ni kanske förstått brudtärna, och min klänning ska vi inte ens prata om!) erkände Per Gessles storhet efter att ha hört den. Intet öga var torrt. :')

Nu ryktas det även att Moltie är gravid, men som den ansvarstagande mamma hon är tvivlar jag knappast på hennes förmåga att uppfostra ungen (som kommer heta antingen Severus eller Draco, föräldrarna är inte överens). Antagligen var den där bröllopsnatten på Hilton precis sådär fin som vi alla förväntade oss (någon sa även att tidvändaren som de fick i bröloppspresent av missmonroe hade något med saken att göra, men jag vet inte riktigt...).

Vackert var det i alla fall, och ni som inte var där missade nog the happening of the century, tror jag!

That's enough of that beautiful shit.

4 kommentarer:

Li sa...

hahahahahahah <3<3

Railok sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Dang, och så blev man inte inbjuden. Fast aja, var man i Officerar tjänst för tillfället så var man det helt enkelt.

Anonym sa...

Sötaste^^