torsdag 26 juli 2007

"Did you see that?" - "I did that!"

Jag borde säga nåt djupt om Harry Potter. Det kommer, jag lovar. Men just nu nöjer jag mig med att säga något som bara får alla att tänka "no fucking shit lady (does it sound like I'm ordering a pizza?": fan i helvete vad jag älskar Bruce Willis. Han är bäst.

För er som inte vet så köpte jag 16 filmer (både VHS och DVD) när jag var i Kristianstad, varav tio var med Bruce Willis (en var med Harrison Ford, det var den enda jag hittade förutom Sabrina och jag HATAR Sabrina (inte Tonårshäxan, som min lillasyster trodde)!). Nu har jag saker att göra i höst. Inte viktiga saker, men för mig väldigt bra saker.

Jag håller fast vid att Bruce Willis är manligast i världen. Påstår ni er känna till någon manligare får ni först svara på detta: vad är manligare än att döda en helikopter med en bil?

Ingenting!

That's enough of that shit.

4 kommentarer:

M sa...

Att döda en helikopter med sina bara händer? Eller med två tändstickor och en trådstump a la McGuyver? =P

Jag disputerar dock inte Bruce Willis manlighet ;)

Vi måste fika när jag kommer hem från medeltidsveckan! Catcha upp på hela sommaren (och Harry Potter!) liksom!

Ell sa...

MacGyver HAR faktiskt dödat en helikopter en gång, fast jag minns inte hur. Dock har Bruce Willis dödat en helikopter utan bil en gång med, men det är bara det att göra det med bil... det är nåt speciellt!

Vad bra! ^^

HELT KLART! Hör av dig så fort du vaknat liksom! Vi har mycket att prata om...

M sa...

*asg* Klart han har... McGuyver har gjort allt!

Det gör jag! Såvida vi inte fikar på Måndagen den 6:e? Du kommer hem då, jag ska åka vid midnatt ungefär, så det kanske finns en lämplig lucka? =p

Ell sa...

Haha, jo, eller hur! :P

Kan gå! Men då är Chriss här, men det är väl inget problem direkt? :P