söndag 1 maj 2005

Valborg igen.

Jag har alltid gillat Valborg. Ni vet, eldar och grejer, jag är helt körd. Gillar eld. Eller nej, jag älskar elden. I år blev det iofs ingen eld, men skoj var det ändå. Ungefär som förra året då, då jag var på lajv med Svedski, inte mycket till brasa då inte. Men spelar roll, egentligem, Valborg verkar alltid bli kul, oavsett.

Som sagt, ingen eld i år. Jag drog hem till Scharabben och såg på film istället, med S och Jojje. Först trodde jag att de skulle dissa mig när jag fick veta att Jojje redan var där och de såg på film (De hade igång webcamen och riktade den mot TVn så att jag kunde se!), men sen frågade de om jag tänkte komma snart. Och då blev jag glaaaad. ^^

Det var kul iaf. Glodde inte på så mycket film, men ändå. Monthy Python and The Holy Grail. Som jag inte sett innan. Vilket alla mobbat mig för när jag sagt det. Fast inte de, de var snälla och frågade om jag ville se den. Och den var kul, sådetså! :P


Dennis har gjort slut nu. Och det kanske var lika bra. Men ändå är det synd på sitt sätt. Jag menar, vi båda gillar fortfarande varandra. Och "att vi bråkar" är inte enda anledningen till att det tog slut. Men det är så enkelt att skylla på, och de som känner mig vet att det skulle kunna vara så.

Vet inte riktigt vad man ska säga. Efter nästan ett halvårstelefonprat är det lite overkligt att det helt plötsligt inte är något. Kommer väl desperat ringa folk och prata tio minuter varje kväll ett tag, men jag hoppas att det är förlåtligt. Kanske vänjer jag mig av med det efter ett tag. Men just nu... nu behöver jag prata. Och jag har vissa jag vill prata med mer än andra. Som alltid.

Men jag har en del annat att ta hand om nu. Ta reda på saker och så. Men det löser sig, det gör gör det alltid. Ner kommer man alltid, som jag så fint brukar säga. Fast jag vet inte riktigt om det passar just nu, men ändå.

Ska till TC och träffa Muskot och Musikski sen. Blir nog bra. Eventuellt se Svedski lite senare.

Over and out.

Inga kommentarer: