måndag 25 april 2011

Vad som händer när Trams hijacks Ells blogg...

Hello Ell's bloggläsare!
Jag är då Trams. Jag är säker på att ni hört talas om mig. Jag är trots allt så awesome att Ell självklart nämnt mig.  ;p

Jag känner att jag måste delge mina åsikter om Inception... Nä, okej, jag ska bara prata om Tom Hardy. För alla som pratat med mig mer än fem minuter har nog insett att jag har en lagom dos av helt hälsosam besatthet av just denna fantastiska skådis. ;p


Det här är då Tom Hardy. Denna fantastiska man lyckas vara både sjukt het, snygg, adorable och också en otroligt amazing skådis. För att sammanfatta honom i korthet, trots att detta är nästan omöjligt skulle jag vilja kalla honom bloody brilliant!


Han har varit med i filmer så som Inception och RocknRolla. Två otroligt bra filmer också. Men om ni verkligen vill se vilken otroligt imponerande skådis han faktiskt är så skall ni se om ni kan hitta filmerna: Stuart A Life Backwards och Bronson. Han var också med i en miniserie som heter The Take, baserad på en bok, han är inte den trevligaste karaktären direkt i den serien.


Random trivia om Tom: Han kunde inte åka skidor innan han tog rollen som Eames i Inception och var sedan tvungen att lära sig att åka precis innan inspelningen. Något liknande inträffade vid inspelningen av RocknRolla då han inte hade något körkort men var tvungen att skaffa ett för filmen.


Mmmm... Tom Hardy.... <3

And that's all from me! Nu önskar ni förmodligen att Ell aldrig kommer att släppa lös mig på hennes blogg igen. XD

2 kommentarer:

hanna sa...

Oh han är castad som Bane i The Dark Knight Rises!

Ell sa...

http://tinyurl.com/a9k9lf