onsdag 25 juni 2008

Round two, what do I do?

Jag är övertygad om att min bror uppskattar att jag sitter i hans soffa - vid hans nya soffbord - och målar naglarna. Fast vad är det värsta som kan hända - att internetsladden blir blå? Den skulle nog uppskatta det, så tråkig och grå som den är. Extreme Makeover - Internet Cable Edition.

Datorn är nice i alla fall, jag tror att Acksälls TV, hans Eee, och internetsladden kommer att bli min kvällsrutin hädanefter. Tills jag får min egen, då kan han få använda sin egen dator. Ooohh, iofs, han ska ju skaffa mobilt bredband också, DÅ kommer mitt liv vara fulländat.

Toast, ja, det har jag varit sugen på i flera timmar nu. Så fort Magi på Waverly Place är slut ska jag nog göra mig lite. En viss David DeLuise är med i den serien, det är ganska kul - och oväntat. Ehum.

Idag mår jag i alla fall oändligt mycket bättre än igår, så jag tänkte satsa på att vara frisk och gå till jobbet imorgon. Vilket känns bra. Och lite fånigt. Men seriöst, sitta inne och se på Disney Channel? Det blir segt i längden, faktiskt. Jag måste få komma ut. Efter två dagar! Låter det här som jag? Faktiskt inte. Men men.

That's enough of that shit.

Inga kommentarer: