tisdag 22 augusti 2006

Du gömmer dig bakom blå mascara...

Just det, blev ju utmanad att berätta om mina "oväntade stilar" eller vad det nu var, så jag får väl helt enkelt göra det... trots allt är det ju svårt att motstå utmaningar, och dessutom kanske ni vill veta sånt om mig... eller nåt.

Anyway, jag var helt normal ända fram till... sex års ålder, då jag helt plötsligt skulle klippa håret kort. I have absolutely no idea why, men jag gjorde det, och sen spendera jag säkert sex-sju år med att se ut som en kille, och jag menar det! Jag vet inte hur många gånger jag var tvungen att förtydliga att jag var tjej, och när jag åkte på mitt första lajv (och då hade jag ändå sparat ut håret så mycket jag kunnat) var jag tvungne att fråga killarna jag blev kompis med om de accepterade tjejer i tältet - de hade nämligen inte fattat att jag var det.

Sen kom TSS, och då blev jag alternativ. Och precis som många andra så sög jag på det, jag hade varken musik- eller klädstil som stämde, och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Så det tog ett tag innan jag bestämde mig för att jag råkade gilla att klä mig som en svartis, men att musiken inte var något jag gillade. Det har gått upp och ner sen dess, och ett tag var jag pirat också (jag erkänner att en viss Mr Sparrow kan ha influerat mig där), men jag kom iaf fram till att min favorithårfärg var röd, och körde på den ett bra tag. Efter ett tag la jag också av med de riktigt alternativa kläderna, men faktum är att det dröjde enda till slutet av nian innan jag var helt avsvartifierad, om ens då.

Nu har jag en ganska oväntad stil, iaf om man jämför med hur jag var i nian, tyvärr vet jag inte riktigt vad för stil det är. Jag har ju ett nyupptäckt intresse för mode, så jag försöker klä mig "moderiktigt", och sparar ut håret igen (som jag "råkade" klippa av i höstas, det dummaste jag gjort, ever!), men kan liksom inte låta bli att kära ner mig i kläder på Rio ibland, eller att köpa converse... men det är sånt som kan hända den bäste, antar jag.

Och vad gäller musiken har jag fortfarande svårt att hitta någon bra stil, Gyllene Tider och Per Gessle är ju mina absoluta favoriter (jag har övergivit good old Winnerbäck just som han blivit populär, av någon anledning), men i övrigt har jag ingen genre jag gillar, och ingen lista med favoritband... det beror lite på humör och vilka jag umgås med (jag lovar att Beatles inte är något jag lyssnar på vanligtvis), typ.

Så nu är det upp till er som läser det här att bestämma om ni vill hänga på den här utmaningen, eller om ni står över.

That's enough of that shit.

Förresten, så är jag inne på att byta till Zackrids klass, nämligen Sam-Kultur på samma skola som nu, istället för att byta och välja någon naturlinje... vi får se, helt enkelt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hey, jag är ju någon av en fashionnörd och jag eeelskar converse. converse är fashion. punkt.

Ell sa...

Det måste fan vara det.
Jag älskar mina converse, faktiskt, och det är väl det man ska göra. Fast de tar hundra år att knyta!