tisdag 16 augusti 2005

Skola imorgon

Idag såg jag en gul cab när jag var på väg till Musikski. Den hade det absolut klockrenaste registreringsnumret jag någonsin sett, nämligen "BITCH". Det var så klockrent att jag var tvungen att slå ihop händerna, göra tummen upp med båda händerna och sedan klicka med munnen. Det är en gest jag tagit för vana att göra på senaste tiden.

Imorgon börjar jag skolan. Jag. Vill. Inte. Eftersom Helgon inte funkar sitter jag och googlar på Jauvet. Jag hittade lite bilder på när de var på Rix FM-festival (VARFÖR var de inte i Krstad!?), och då började jag såklart sakna Chriss, eftersom vi var där! (Iofs med Richard, men det var trevligt, så det spelar ingen roll) Vad jag än gör blir jag påminnd om mitt lov! Vad ska jag göra, egentligen?

Så, sommarlovets sista timmar, och vad gör jag? Jag sitter framför datorn och lyssnar på Jauvet, och om jag tröttnar på att skriva här så googlar jag lite på nämnda grupp. Jag har inget liv, jag vet, men eftersom jag inte kan komma in på deras hemsida och jag dessutom inte har något att göra, så kan jag lika gärna försöka se om det finns någon annan rolig sida om dem. Det gör det inte.

Jag tror faktiskt att jag ska ta och maila dem och fråga varför sidan inte funkar. Så, nu har jag gjort det, får hoppas att jag får svar snart. Får också hoppas att deras mail inte har något med hemsidans server att göra, för isåfall kommer de inte kunna läsa mitt mail så länge sidan är nere, och när de väl kan det kommer det vara rätt onödigt att svara.

Blä, jag vill inte börja skolan. Massa tänk om-frågor som bara dyker upp, fett störande. "Tänk om jag hamnar i en skitdålig klass", "Tänk om alla hatar mig", "Tänk om det verkligen är skittråkigt", "Tänk om det här inte är min grej", "Tänk OM jag kunde sluta whina". Det finns ju inget sätt att lugna sig på, bara att vänta tills imorgon och se.

Mina syskon sover borta i natt. Acksäll tältar och Lillasyster... jag vet inte vad hon gör, hon är nog hos Maxine eller nåt. Det är orättvist, jag vill också! De börjar inte skolan förrän nästa vecka! En vecka är hur mycket lov som helst, Medeltidsveckan är typ bara en vecka! Jag skulle verkligen vilja åka tillbaka dit, för jag vill se Jauvet igen!

Är jag besatt, eller är jag besatt? Jag tror vi alla vet svaret vid det här laget. Det kanske lägger sig. Det gör det nog. Men inte än på några dagar. Kanske inte på flera veckor, det kanske tom går så långt att det dröjer månader. Fast det tror jag inte. Så roligt kan det inte vara. Fast vem vet? Det är faktiskt kul att vara besatt, har man inte varit det på ett tag börjar man lätt att sakna det. Men nu senaste tiden har jag alltid varit besatt av något. :P

Jojje är förresten avundsjuk, för jag pratar bara om Kalle i Jauvet hela tiden. För han är så söt. ^^ Men då blir Jojje avundsjuk, för han tycker att jag bara ska tänka på honom. :P Jag tänker faktiskt på Jojje också, nästan jämt. Men jag har pratat så myckt om honom innan, så jag gör inte det jättemycket.

Ska nog ta och sova nu. Måste ju faktiskt upp imorgon. :/

Over and out.

Inga kommentarer: